Christian Karlsson

Christian Karlsson

Nu har nedräkningen till årets första stora Nintendo Switch-spel igång.

Så var det dags att rösta fram vilket spel som ska ta hem ljud-klassen i Nintendowebben Awards 2019.

Från denna vecka är Nintendowebben tillbaka i normala arbetstider.

Vi kommer som en del av vårat 30 årsjubileum att varje månad fram till november 2021 att presentera två topp 10-listor. Denna månad så listar vi våra 10 bästa föremål från Zelda-serien. Idag forstsätter vi med plats fem.

Vi kommer som en del av vårat 30 årsjubileum att varje månad fram till november 2021 att presentera två topp 10-listor. Denna månad så listar vi våra 10 bästa Game Boy-spel. Idag fortsätter vi med plats fem.

Så var det dags att rösta fram vilket spel som ska ta hem grafik-klassen i Nintendowebben Awards 2020.

Nu så är det dags att rösta fram årets bästa spel i Nintendowebben Awards 2020.

Vi kommer som en del av vårat 30 årsjubileum att varje månad fram till november 2021 att presentera två topp 10-listor. Denna månad så listar vi våra 10 bästa föremål från Zelda-serien. Idag forstsätter vi med plats sex.

Vi kommer som en del av vårat 30 årsjubileum att varje månad fram till november 2021 att presentera två topp 10-listor. Denna månad så listar vi våra 10 bästa Game Boy-spel. Idag fortsätter vi med plats sex.

Så var det dags att presentera veckans topplistor för vecka 2 2021. Topplistorna för NES, Super NES, Nintendo 64, Nintendo GameCube, Nintendo Wii, Game Boy, Nintendo DS, Nintendo 3DS, Zelda, Mario Kart, NW topp 20 Besökarnas topp 20-lista, Nintendo Wii U och Nintendo Switch.