jun 28 2019

Super Mario Maker 2

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Idag så släpps Super Mario Maker 2 till Nintendo Switch här i Sverige.

Så var det dags att plocka fram banskapandet inom dig ännu en gång, för det är nu upp till bevis om du kan skapa den ultimata Mario-banan som du kan dela med dig till hela världen eller dina vänner.

Det är lite vad Super Mario Maker 2 går ut på ju. Vill du inte skapa en egen bana så kan man alltid testa andras banor och det innehåller även redan färdiga banor redan från början eller spela det helt nya Story Mode som inte fanns med i första versionen till Nintendo Wii U.

Förutom banor i stilarna Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World och New Super Mario Bros. U kan du nu också skapa banor i stilen baserad på Super Mario 3D World. Du kan också spela som Cat Mario och köra Koopa Troopa-bilen om du vill.

Alla teman från det första Super Mario Maker finns kvar i denna uppföljaren. Utöver det har det tillkommit nya, såsom öken-, snö-, skogs- och himmelsbanor. För dessa teman finns det dessutom ny musik som skapats av välkände kompositören Koji Kondo, som gjort musik till de tidigare Super Mario-spelen och många andra spel med Mario. Det finns också möjligheten att använda en ny och spännande måne för att låsa upp nattversioner av dessa teman. Du kommer att bli överraskad över vad som kan hända på natten i banorna, som till exempel sandstormar i öknen.

Det finns 4 olika utgåvor av Super Mario Maker. Den första utgåvan är Standard Edition och det innehåller spelet, det andra är Limited Edition som innehåller spelet och ett års individuellt medlemskap på Nintendo Switch Online, den tredje utgåvan av spelet är den digitala standardutgåvan och den sista utgåvan är den digitala Limited Edition-utgåvan.

Boxart

Super Mario Maker 2 Super Mario Maker 2

Köp spelet

Discshop

Standardutgåva | Limiterad utgåva

CDON

Standardutgåva | Limiterad utgåva

Webhallen

Standardutgåva | Limiterad utgåva

Ginza

Standardutgåva | Limiterad utgåva

Spel och sånt

Standardutgåva | Limiterad utgåva

Spelbutiken

Standardutgåva

Inet

Standardutgåva | Limiterad utgåva

Elgiganten

Standardutgåva | Limiterad utgåva

MediaMarkt

Standardutgåva

Nintendos hemsida

Standardutgåva/Limiterad utgåva (Digital utgåva)

Läs 1394 gånger

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera