okt 12 2014

McDonaldland

Skrivet av

Så var det dags att recensera det gamla spelet McDonaldland till NES.

McDonaldlandRonald McDonald är på väg in i videospelsvärlden tillsammans med sina kompisar Mick och Mack. Hamburgarlar har stulit Ronalds magiska väska och din uppgift är att styra Mick eller Mack genom sju världar för att hitta tjuven och ta tillbaka väskan.

På varje bana finns det en massa kort gömda. När du hittat ett visst antal och lämnat tillbaka dem till sin ägare får du komma vidare till nästa värld. Om du lyckas hitta samtliga kort i en värld får du specialbonuskrafter. Förutom dessa finns det också en massa andra användbara föremål. Här är några av dessa:

Gyllene bågar

Dessa M finns överallt och när du samlat ihop 100 stycken kommer du till en bonusbana där du kan få upp till fem extraliv.

Extraliv

Att samla extraliv är nyckeln till framgång på de kluriga banorna. Ju fler liv desto större chans har du att hitta Ronalds magiska väska.

Mick Mack´er

Dessa unika föremål ger dig chansen att byta från Mick till Mack eller tvärtom. Dessa finns att hitta i bonusspelen.

En Mick Mack är det bästa föremål du kan samla under spelets gång. Det finns också speciella dörrar som, om du ställer dig framför dem och trycker på B, leder dig till gömda banor.

Bilder

Betyg

5/10

Läs 1570 gånger

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera