Battle of Olympus

Gå tillbaka till Attica och använd Ocarinan där du fann vampyren. Då kommer en delfin och tar dig till Phrygia.

on fredag 16 oktober 2015 by Christian Karlsson
Was this helpful?

Om du kommer ifrån Argolis ska du gå åt höger och in genom den första dörren. Fortsätt sedan åt vänster och gå in genom den tredje dörren så möter du bossen.

on fredag 23 oktober 2015 by Christian Karlsson
Was this helpful?

När du besegrat bossen på Crete ska du gå in genom nästa dörr för att finna hjärtat.

on fredag 30 oktober 2015 by Christian Karlsson
Was this helpful?

För att hitta det första nymfhjärtat ska du med hjälp av Graeas Öga leta efter en hemlig gång i Argolis. Gången leder till hjärtat. Gå sedan till mannen som vill att du ska bevisa vem du är. Eftersom du nu har det första hjärtat så kommer ha ge dig en nyckel. Nu ska du besegra Kentauren i Pythia och sedan hoppa upp genom vattenfallet till den första nivån. Använder du nu Graeas Öga även här så hittar en hemlig dörr som du kan låsa upp med nyckeln du just fick. Innanför hittar du det andra hjärtat. När du nu har båda hjärtana går du till palatset Tartarus mellan Argolis och Krete där du finner den sista delen av ambrosian.

on fredag 06 november 2015 by Christian Karlsson
Was this helpful?

Flaskan för helande vatten är en mycket användabar sak. Du finner den i Larconia på den andra skärmen. Knäböj framför den 5 kolonnen och slå till den så får du den. Du kan sedan fylla flaskan i alla fontäner genom att knäböja i dessa. Det helande vattnet återger dig styrka i kritiska situationer.

on fredag 13 november 2015 by Christian Karlsson
Was this helpful?

Gravitationen är konstig i det antika Grekland. I Tartarus kan du gå i taket utan att falla ner. För att klara det svåra hoppet i början av banan så går du helt enkelt upp och ner i taket och hoppar över hålet genom ett lätt tryck på knappen.

on fredag 20 november 2015 by Christian Karlsson
Was this helpful?

Skaffa de två första ambrosiorna för att fördubbla din styrka. Gå sen och hälsa på Hermes i templet så ger han dig sandalerna som gör att du kan hoppa högre. Besök slutligen Athena och hämta skölden som ger dig bättre skydd. Med allt detta ska Vampire inte bli någon större match.

on fredag 27 november 2015 by Christian Karlsson
Was this helpful?

De finns i Argolis, Peloponnesian Forest, Laconia Fountain Room och Phrygia.

on fredag 04 december 2015 by Christian Karlsson
Was this helpful?

Man måste ha tagit det andra hjärtat för att komma förbi. Du finner det i Phitia.

on fredag 15 januari 2016 by Christian Karlsson
Was this helpful?