Castlevania II - Simon´s Quest

Höger från start tills man kommer till en sjö. Huka vid den blå eller den röda kristallen. Detta är vid den den andra herrgården (Lauber Mansion).

on lördag 23 april 2016 by Christian Karlsson
Was this helpful?

Det skulle avslöja för mycket att nämna det då det krävs för att komma till den tredje herrgården.

on fredag 29 april 2016 by Christian Karlsson
Was this helpful?

Till vänster om den tredje herrgården vid en klippa träffar du en gammal kvinna som ger dig diamanten. Nåt grävande behöver du inte göra.

on fredag 06 Maj 2016 by Christian Karlsson
Was this helpful?

Det finns tre olika knivar. Guld kniven får du när du besegrar vampyren i tredje herrgården, Silverkniven får du på Camillas kyrkogårdom du lägger vitlök mellan "händerna". Dolken köper du ab en handelsman i byn Jova.

on fredag 13 Maj 2016 by Christian Karlsson
Was this helpful?

Om du går höger efter fjärde herrgården (Bodley Mansion), går ner för de första trapporna och fortsätter höger så kommer du till en kyrkogård. I slutet av kyrkogården stänker du heligt vatten på stenarna så att dessa försvinner. Du kan nu färdas vidare till slottet Castlevania och den slutgiltiga uppgörelsen.

on fredag 20 Maj 2016 by Christian Karlsson
Was this helpful?

All information du får stämmer inte. Det här är en falsk ledtråd.

on fredag 27 Maj 2016 by Christian Karlsson
Was this helpful?

De har inga direkta funktioner förutom att de behövs för att bygga ihop Dracula. Du kommer inte fram till Castlevania utan dem.

on fredag 03 juni 2016 by Christian Karlsson
Was this helpful?

Det är bara hjärtat som kan påverka vart färjekarlen tar dig.

on fredag 10 juni 2016 by Christian Karlsson
Was this helpful?

Inga alls. Den använder du bara för att byta till dig den blåa kristallen i byn Aljiba som ligger långt borta till höger, precis innan Camillas kyrkogård.

on lördag 16 juli 2016 by Christian Karlsson
Was this helpful?

Det är inte meningen att man ska komma upp på plattformen. Det finns nämligen ingenting att hämta där i det läget. Det går dock att komma upp även om det krävs mycket arbete och lite tur.

on fredag 16 september 2016 by Christian Karlsson
Was this helpful?

Den slutliga utmaningen, slottet Castlevania, ligger bortom Debroah Cliff. Knäböj när bergväggen med den röda kristallen och låt virvelvinden ta med dig till Bodley Mansion. Från herrgården går du åt höger genom en stad och över en trasig bro. Vid trappan går du neråt och fortsätter sedan åt höger tills du når en stenvägg. Om du nu har korset och alla fem delar av Greven kan du rasera väggen genom att använda Nageln eller det Heliga Vattnet. Fortsätt nu till slottet Castlevania och möt Greven själv i den slutliga uppgörelsen.

on fredag 16 september 2016 by Christian Karlsson
Was this helpful?