onsdag, 11 september 2019 14:33

Super Mario Maker fyller 4 år

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Så var det dags att uppmärksamma att Super Mario Maker fyller år.

Super Mario Maker
Idag är det exakt 4 år sedan Super Mario Maker i Sverige.

Så var det dags att plocka fram banskapandet inom dig, för det är nu upp till bevis om du kan skapa den ultimata Mario-banan som du kan dela med dig till hela världen eller dina vänner.

Det är lite vad Super Mario Maker går ut på ju. Vill du inte skapa en egen bana så kan man alltid testa andras banor och det innehåller även redan färdiga banor redan från början.

Det finns 4 olika utgåvor av Super Mario Maker. Den första utgåvan är Standard Edition och det innehåller spelet och en artbook, det andra är Limited Edition som innehåller spelet, samma artbook som i Standard Edition och classic colur 30th anniversy Mario amiibo, den tredje utgåvan av spelet är hårdvarubundlen som innehåller förutom en Wii U Premium (32 GB), spelet, samma artbook som i övriga paket och samma amiibo som i Limited Editon. Den sista utgåvan är den digitala utgåvan som kan inföskaffas via Nintendo eShop på Wii U, köper man den digitala utgåvan så får man tillgång till en PDF av artbooken. Se bilder på de olika utgåvorna nedan.

Super Mario Maker fick även en utgåva på Nintendo 3DS i december 2016 som skiljer sig en hel del från versionen på Nintendo Wii U. I 3DS-versionen kan man inte skapa egna banor och sedan ladda upp dem på webben, utan man kan bara dela dom med vänner via Spotpass.

I februari 2019 så avslöjade Nintendo att man skulle släppa en uppföljare till Super Mario Maker till Nintendo Switch med titeln Super Mario Maker 2 som släpptes 28 juni 2019.

Bilder

Super Mario Maker Super Mario Maker Super Mario Maker

Läs 563 gånger
Logga in för att kunna kommentera